FAQ

Veelgestelde Vragen en Antwoorden

Algemene Informatie

Wij hanteren concurrerende tarieven. Ons standaard taxitarief is 2,19 euro per kilometer. Voor de prijzen van de taxibusjes en limousines bekijk de pagina taxi tarieven.

Dit maakt niet uit. De prijs is bij ons altijd hetzelfde, ongeacht het tijdstip en de dag waarop u reist.

Onze taxi’s rijden van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland. U kunt bij Taxi Haaksbergen vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in België en Duitsland.

Online boeken

Wilt u online een taxi bestellen? Wij vragen u om het startadres, het adres van de eindbestemming, de datum en het tijdstip waarop u de taxi wilt laten komen, het aantal personen dat vervoert moet worden, uw mailadres en het telefoonnummer waarop wij de passagiers kunnen bereiken in te voeren. Ga voor meer informatie naar de pagina taxi boeken.

Book nu online &
RESERVEER
SNEL
Uw Taxi

BOEK NU

Testimonials

“Onze drieling van vijf jaar moest drie dagen zelfstandig naar school met de taxi omdat wij plotseling naar het buitenland moesten. De taxirit was eenvoudig online geboekt via de website en leuk contact gehad via de e-mail om toch zekerheid te hebben dat alles goed geregeld was. De taxi kwam alle dagen precies op tijd, de taxichauffeur was heel vriendelijk volgens de kinderen en ze zijn netjes voor de voordeur van de school afgezet. 1 rit moest op het laatste moment geannuleerd worden. Dit was eenvoudig geregeld. We hebben vanuit het buitenland het Taxi bedrijf gebeld en binnen 5 minuten had ik een e-mail dat de rit was geannuleerd. Wij raden Taxi Haaksbergen zeker aan en als we opnieuw een taxidienst nodig hebben komen we zeker weer terug.”

Taxi recensie

Erik de Groot – Haaksbergen

U wilt een taxi reserveren?

Boek online of bel ons 24/7!

BOEK ONLINE
BEL OM TE BOEKEN
BOEK ONLINE
BEL OM TE BOEKEN