Boek Online

Boek Uw Taxi Online en Reserveer Direct

Boekingsformulier

* U betaalt in de taxi met PIN of contant

* U betaalt in de taxi met PIN of contant

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Reserveer nu online &
RESERVEER
SNEL
Uw Taxirit

U wilt een taxi reserveren?

Boek online of bel ons 24/7!

BOEK ONLINE
BEL OM TE BOEKEN
BOEK ONLINE
BEL OM TE BOEKEN

We hebben met plezier

125.000

tevreden klanten vervoerd

We hebben met plezier

125.000

tevreden klanten vervoerd

Wat Onze Klanten Zeggen

Taxi review

“Ons vaste taxibedrijf, helemaal top! Altijd precies op tijd, mooie nieuwe Mercedes, schone auto en een zeer vriendelijke nette chauffeur. Wederom bedankt voor de taxirit en tot de volgende keer.”

Miranda Peters – Enschede

Taxi recensie

“Onze drieling van vijf jaar moest drie dagen zelfstandig naar school met de taxi omdat wij plotseling naar het buitenland moesten. De taxirit was eenvoudig online geboekt via de website en leuk contact gehad via de e-mail om toch zekerheid te hebben dat alles goed geregeld was. De taxi kwam alle dagen precies op tijd, de taxichauffeur was heel vriendelijk volgens de kinderen en ze zijn netjes voor de voordeur van de school afgezet. 1 rit moest op het laatste moment geannuleerd worden. Dit was eenvoudig geregeld. We hebben vanuit het buitenland het Taxi bedrijf gebeld en binnen 5 minuten had ik een e-mail dat de rit was geannuleerd. Wij raden Taxi Haaksbergen zeker aan en als we opnieuw een taxidienst nodig hebben komen we zeker weer terug.”

Erik de Groot – Haaksbergen

Taxi beoordeling

“Ik heb hele goede ervaringen met deze Taxi Service en ik kan me dan inmiddels ook vaste klant noemen. Altijd keurig op tijd, fijne auto, een vriendelijke en persoonlijke benadering, voordelig naar- en van Haaksbergen, ook een taxibusje voor meerdere personen naar een bestemming wordt geregeld. Dit taxibedrijf is betrouwbaar en betrokken.”

Peter de Vries – Boekelo