Bestel nu direct een taxi in Haaksbergen! Bel met Taxi Haaksbergen:
074 - 250 92 91
Taxi Haaksbergen

Zakelijk vervoer

Dat tijd kostbaar is hoeven wij u niet te vertellen. Een vergadering in Utrecht, een congres in Berlijn of een lezing in Groningen. De ene afspraak na de andere. Hoe zorgt u ervoor dat u overal op tijd arriveert? Taxi Haaksbergen zakelijk vervoer biedt u rust in een overvolle agenda.

Nieuws

Woensdag 30 maart 2011

Nieuwe website Taxi Haaksbergen

Zakelijk vervoer van kwaliteit

Bij TaxiHaaksbergen is uw zakelijk vervoer perfect geregeld. Achter uw chauffeur staat een moderne organisatie met ruime evaring in personenvervoer. Als u hoge eisen stelt aan discretie, service en kostenbeheersing, stapt u bij TaxiHaaksbergen  in de juiste auto.

Gewoon doorwerken tijdens uw reis?

In een van onze luxe comfortabele auto's voorzien van airconditioning en autotelefoon heeft u onderweg uw handen vrij om in alle rust door te werken met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en ruimschoots op tijd arriveert.

Uw eigen chauffeur

Taxi Haaksbergen heeft uitsluitend gediplomeerde en representatieve chauffeurs in dienst, welke hun vak verstaan. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt uw "eigen" chauffeur toegewezen die al uw wensen kent. Een vertrouwd gezicht, dat u bijna als uw eigen werknemer kunt zien.

Organiseert u een congres of een grote meeting? Wij verzorgen het vervoer en indien gewenst begeleiden wij uw gasten van en naar de taxi.

Rijden op rekening

Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. Er zijn meerdere mogelijkheden om bij Taxi Haaksbergen op rekening te rijden.

Incidenteel gebruik

Taxi Haaksbergen verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen. Of u van tevoren reserveert of plotseling weg moet : zakelijk vervoer is bij Taxi Haaksbergen op ieder moment zo geregeld : 24 uur per dag. Maakt u slechts incidenteel gebruik van een taxi dan kunt u het vervoer bestellen d.m.v. een mailopdracht. Deze mailopdracht, met een briefhoofd van de betreffende firma, dient voorzien te zijn van het nummer van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer. Het mail adres is info@TaxiHengelo.nl. U kunt tevens hier online een taxi bestellen.

Meer taxi's in de omgeving Haaksbergen


Taxi Goor Taxi Delden
Taxi Saasveld Taxi Haaksbergen
Taxi Hengelo

Contactinformatie


Taxi Haaksbergen
Uranusstraat 2
7557 WZ Hengelo (ov)
E-mail: info@taxihaaksbergen.nl

Taxi Haaksbergen


Copyright 2016 Taxi Haaksbergen
Website door:
Velten Media